Mittausinsinööri - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupunki hakee mittausinsinööriä kiinteistö- ja kartastopalveluihin vakituiseen tehtävään.

Mittausinsinööri toimii mittauspalveluiden vetäjänä ja vastaa kaupungin mittaustoiminnan ohjauksesta ja kehityksestä. Mittaustehtäviin kuuluu kiinteistötoimituksiin-, kunnallistekniikkaan-, suunnitteluun-, pohjakartan ylläpitoon- ja rakennusvalvontaan liittyvät mittaukset. Tarpeen vaatiessa henkilö osallistuu myös itse maastotöihin.

Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä jatkuvaa kehittymistä omalla alalla. Eduksi luetaan aiempi esimieskokemus, käytännön kokemus maastomittauksista ja 3D-mallintamisesta. Autocad osaaminen, Trimble mittauskaluston ja -ohjelmistojen tuntemus sekä hyvät ATK-taidot ovat myös eduksi.

Kelpoisuusehtona on maanmittausinsinöörin AMK tutkinto tai sitä aiempi maanmittausteknikon tutkinto. Toimeen vaaditaan vähintään 3 vuoden käytännön kokemus alalta. Oman auton käyttömahdollisuus työajoihin on myös vaatimuksena. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Hakuaikaa jatketaan 7.6.2021 asti.

Lisätietoja antavat:
Tapio Ruutiainen, kaupunkikehitysjohtaja, puh. 044 374 3793
Mika Iso-Heiniemi, paikkatietoinsinööri, puh. 044 374 4463

Palkka on 3077,99€/kk., TS:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 7.6.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-28-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kiinteistö- ja kartastopalvelut
Osoite: Levysepäntie 10, 08150 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat