Mittaustyöpäällikkö geotekniikkayksikön maastotyöyksikköön - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Mittaustyöpäällikkö toimii geotekniikkayksikön maastotyöyksikön Mikkelän tukikohdan päällikkönä esimiestehtävässä vastaten tukikohdan toiminnasta. Mittaustyöpäällikkö vastaa maastomallitietojen sekä maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta kaupungin kaavoituksen-, maanomistuksen kehittämisen-, sekä talonrakennuksen- ja kunnallistekniikan suunnittelun tarpeisiin. Mittaustyöpäällikkö vastaa tutkimustulosten laadusta, tutkimusten kustannustehokkuudesta sekä maastotöiden turvallisuustoimenpiteistä.

Työpaikan nimi:
Kaupunkitekniikan keskus/geotekniikkayksikkö/maastotyöyksikkö, Teirinsyrjä 4, PL 41, 02070 Espoo

Työaika:
38 h 15 min viikossa

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta työnjohtotehtävistä sekä tietotaitoa eri mittaus- ja pohjatutkimusmenetelmistä.

Arvostamme: Kokemusta tehtävänkuvauksen mukaisista tehtävistä.

Espoon kaupungin kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii luonnonolosuhteiden ja maaperän huomioonottamisesta maankäytön suunnittelussa ja rakentamisessa siten, että rakenteet tulevat perustetuiksi luotettavasti ja taloudellisesti sekä maaperän ja luonnonvarojen järkevästä hyväksikäytöstä. Yksikkö hoitaa kaupungin geotekniset tutkimus-, suunnittelu- ja neuvontatehtävät sekä huolehtii maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta, kokoamisesta ja tietokantojen ylläpidosta. Yksikkö suorittaa kaupungin rakennushankkeiden tarvitsemat maa- ja kallioperätutkimukset sekä maastomallimittaukset joko itse tai teettää ne alan konsulteilla.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Geotekniikka -yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-04-132-20
  • 6.10.2020
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3226,27 €/kk
  • 16.9.2020 - 5.10.2020 15:45
  • Kaavoitus ja rakentaminenTekninen alaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa;
- geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 5727 614, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus, Kaupunkimittaus- ja geotekniikkapalvelut, Geotekniikka -yksikkö
Osoite: Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.