Monipalvelutyöntekijä, määräaikainen - Pirkkalan kunta

Etsimme oma-aloitteista monipalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.2021 - 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Monipalvelutyöntekijä työskentelee sekä valmistus- että palvelukeittiössä.
Valmistuskeittiöissä työtehtävät ovat kokonaisvaltaisesti keittiössä tehtäviä töitä esimiehen ohjeistamina. Palvelukeittiössä pääasiassa kuumennetaan ruokaa ja valmistetaan aterian lisäkkeet. Lisäksi valmistetaan aamu-, ilta- ja välipaloja ja erityisruokavaliot valmistetaan pääsääntöisesti komponenteista.

Monipalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluvat ruoka- että puhtauspalvelun perustehtäviä.
Työtehtäviin kuuluvat keskeisesti myös asiakaspalvelutehtävät ruokasalissa, astiahuolto sekä kohteen perus- ja ylläpitosiivoukset päiväkodissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat sähköisten tilausjärjestelmien käyttöä. Työhön voi kuulua myös opiskelijoiden ja muiden määräaikaisten ruoka- ja puhtauspalveluissa työskentelevien työntekijöiden ohjausta ja opastusta.

Monipalvelutyöntekijän työpiste voi vaihtua päivittäin tai siirto voi tulla kesken päivän toiseen työpisteeseen ja siirtymisen tulee tapahtua nopealla aikataululla. Työpisteinä toimivat koulut, päiväkodit sekä hoivakohteet.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ammattialaan kuuluvien perustehtävien hyvää hallintaa, esim. työssä apuna käytettävien erilaisten koneiden, välineiden ja laitteiden tuntemusta sekä erityisruokavalioiden tuntemusta. Lisäksi työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme työkokemusta vastaavista kohteista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ruokapalvelualan perustutkinto tai tehtävään soveltuva puhdistusalan tutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on keskimäärin 38h15min/vko, palkkaus ja muut palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Anu Mäenpää, puhelin: 050 345 7725 ja palvelusuunnittelija Päivi Virolainen, puhelin: 050 529 2118, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.