Muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa meille Satakunnan sairaanhoitopiirin töihin! Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemukseksesi määräaikaisiin eri sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin, esimerkiksi psykologit, röntgen- ja laborotoriohoitajat, fysio- ja toimintaterapeutit. Huomioithan, että lääkärien, sairaanhoitajien/ perushoitajien, Sosiaalipalvelujen toimialueen, osastonsihteerien ja laitoshuoltajien tehtäviin on omat hakulomakkeet, jotka löydät kotisivuiltamme www.satshp.fi/rekry tai Kuntarekryn työpaikkahaulla hakusanalla Satakunnan sairaanhoitopiiri.

Seuraathan lisäksi työpaikkailmoitteluamme kotisivuillamme (www.satshp.fi/rekry), Kuntarekry.fi –palvelussa sekä mol.fi- sivustolla ja jätä hakemuksesi tehtäviin kiinnostuksesi mukaan.

Kaikkiin tehtäviimme on määritelty kelpoisuusvaatimukset mutta sijaisuuksien täytössä voimme huomioida mahdollisuuksien mukaisesti esimerkiksi alan opiskelijoita.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Haastattelussa tarkistetaan Kelpoisuuden osoittavat todistukset/Opintorekisteriote ja Henkilöllisyystodistus.

Lisätietoja

http://www.satshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiyksikkö, puh 044 707 6979 /
044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Harjavalta, Pori, Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.