test
Muistihoitaja - Kangasalan kaupunki

TERVETULOA TÖIHIN KANGASALAN KAUPUNGIN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme muistihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti.
Muistihoitajana työskentelet keskusterveysaseman muistipoliklinikalla yhdessä geriatrin kanssa. Työtä tehdään muistiasiakkaiden, heidän omaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi muistityön syventävät opinnot (30 op) tai muu riittävä muistityön osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK, geronomi AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto) tai suoritettu lähihoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 28.1.2022 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätiedot
Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat