Muistihoitajan sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

PPKY Selänteen terveys- ja vanhuspalvelulinjalla on avoinna muistihoitajan sijaisuus ajalle 26.7.2021- 9.6.2022. Työn pääsijoituspaikka on Haapajärvi. Työaika jakautuu viikossa kolmena päivänä Haapajärvelle ja kahtena Reisjärvelle. Selänteessä toimii lisäksesi toinen muistihoitaja ja muistikoordinaattori. Muistihoitajan tehtävä kuuluu vastaanottopalveluihin. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oma auto on välttämätön. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton. Sinulta odotetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toimeen tulemista erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Olethan itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Tehtävässä katsotaan muistihoitajan koulutus eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 362865. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön johtaja
Tarja Vaitiniemi 044 4456920.
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 Pyhäsalmi

Sinulle suositellut työpaikat