Skip to main content
test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on avoinna muistikoordinaattorin vakituinen työsuhde 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Muistikoordinaattori toimii oman alansa asiantuntijana pääasiassa kotihoidossa koko kaupungin alueella. Hän koordinoi ja ohjeistaa toimintaa sekä kouluttaa ja konsultoi henkilökuntaa. Muistikoordinaattori tukee kokonaisvaltaisesti muistisairasta ja hänen omaistaan kotona asumisessa hyödyntäen koko sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmää.

Työtehtäviin kuuluu myös muistisairaiden henkilöiden ja heidän omaistensa tukeminen ja ohjaaminen, uusien muistisairaiden asiakkaiden tarpeisiin liittyvien toimintamallien kehittäminen sekä muistiyhdyshenkilöiden toiminnan koordinaattorina toimiminen.

Arvostamme kokemusta iäkkäiden palveluissa työskentelystä, muistisairaiden kanssa toimimisesta, kouluttamisesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä.

Työ on päivätyötä ja käytössä on liukuva toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Edellytämme sinulta:
- Erinomaisia vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja
- Osaamista muistisairaiden henkilöiden tukemiseen
- Nopeaa ongelmanratkaisutaitoa ja itsenäistä päätöksentekokykyä sekä kykyä organisoida toimintaa
- Ajokorttia ja oman auton käyttöä (välttämätön)

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa toimimisesta. Myös Lifecare-potilastietojärjestelmän käyttöosaaminen katsotaan eduksi.

Muistikoordinaattorilla on mahdollisuus vaikuttaa salolaisten ikäihmisten hyvinvointiin sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Työsi tueksi saat moniammatillisen tiimin, jossa tehdään yhdessä työtä saman päämäärän, eli salolaisten ikäihmisten hyvinvoinnin puolesta. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2652,00 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / muistikoordinaattori, vanhuspalvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.


Haku tehtävään päättyy 17.8..2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalveluiden kehittäjä Kaisa Niinistö, kaisa.niinisto@salo.fi, p. 044 7726566

Lisätietoja

Vanhuspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat