Muistikoordinaattori - Vaasan kaupunki

Muistikoordinaattori - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana muistikoordinaattorin toimi.

Alkusijoituspaikka on koti- ja laitoshoidon Ikäkeskus / Geriatrian poliklinikka. Muistipoliklinikalla työskentelee tällä hetkellä 1-2 geriatria ja 2 muisthoitajaa sekä 2,5 muistikoordinaattoria.

Muistikoordinaattorin keskeinen tehtävä on tukea kotona asuvia muistisairauteen sairastuneita ja heidän läheisiään ja varmistaa muistipotilaan avohoidon toteutuminen vastaamalla diagnosoinnin jälkeen säännöllisestä seurannasta. Työmuotoina ovat kotikäynnit, ryhmätilaisuudet ja vastaanotto. Tehtäviin kuuluu myös alueellisten palvelujen kehittäminen yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva amk-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.
Lisäksi edellytämme muistihoitajan tai vastaavaa koulutusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Tehtävä edellyttää kokemusta vanhustyöstä, vahvaa osaamista ja kiinnostusta muistiongelmista sekä niitä sairastavien hoidosta. Lisäksi tarvitaan itsenäistä työotetta. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme työpaikan asiantuntevassa työyhteisössä, jossa seurataan alan kehitystä tiiviisti ja tehdään työtä sitoutuneesti ja toisiaan tukien. Meillä on liukuva työaika.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Vastaava sairaanhoitaja Aija Jussila, puh. 040 556 9668
vs. Ikäkeskuksen johtaja Kirsi Wik, puh. 040 722 9693

Sosiaali- ja terveystoimi / Geriatrian poliklinikka
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.

Tutustu työnantajaan