Munhygienist - Porvoon kaupunki

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att fördomsfritt modernisera tjänsterna tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och på personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

I Borgå, Drömmarnas hemstad, finns två (2) lediga permanenta arbetsplatser för munhygienister.
Arbetet börjar 1.9.2021 eller enligt överenskommelse.

Är trevliga arbetskompisar, fungerande arbetsredskap och arbetsplatsens goda läge viktiga för dig? Är det också viktigt att munhygienisten har mångsidiga arbetsuppgifter? Om du svarade ja - kan vi erbjuda allt detta just till dig! Vi - ett tjugotal tandläkare, nio munhygienister och ett trettiotal tandskötarkolleger, önskar dig välkommen till vår arbetsplats.

Hos oss blir du inte uttråkad av arbetet. Den grundläggande tandvården och verksamheten Smidig Munklinik ger dig omväxling. Du får kontrollera munhälsan hos barn i olika skolor eller bedöma vårdbehovet hos äldre i olika servicehus.

Vi arbetar på två språk, och hos oss kan du också smidigt träna det andra inhemska språket, men du klarar dig också med finskan.

Vi erbjuder våra anställda goda företagshälsovårdstjänster och personalförmåner (bl.a. motions- och kultursedlar samt rabatter på bl.a. massage och biobiljetter).

För oss är det viktigt att den anställde är flexibel och initiativrik och ställer sig positiv till sitt arbete. Du förväntas ha examen för legitimerad munhygienist eller motsvarande tidigare examen på institutsnivå.
Hos oss räknas den positiva och entusiastiska attityden som en vinnande fördel! Vi beaktar också munhygieniststuderande som befinner sig i studiernas slutskede.

Lön betalas enligt AKTA. Vi arbetar huvudsakligen under tjänstetid, dvs. dagsarbete.

Innan valet fastställs bör den som väljs till arbetet visa upp ett godtagbart utlåtande om sitt hälsotillstånd. Prövotiden är 4 månader.

Kom till oss!

Skicka din ansökan senast 10.8.2021 kl 15. via länken Sök Nu!

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger avdelningsskötare Mari Heinonen, tfn 040 5488 793 eller mari.heinonen@borga.fi

Lär dig mer om oss

Munhalsovården

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat