Skip to main content
test
Munhygienist - Porvoon kaupunki

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

I Drömmarnas hemstad Borgå finns två (2) lediga permanenta arbetsplatser för munhygienister. Arbetet börjar 1.11.2022 eller enligt överenskommelse. Den ena arbetsplatsen finns i första hand inom teamet för tandreglering.

Är trevliga arbetskompisar, fungerande arbetsredskap och arbetsplatsens goda läge viktiga för dig? Är det viktigt att munhygienisten har mångsidiga arbetsuppgifter? Om du svarade ja - allt detta kan vi erbjuda just dig! Här hos oss har vi ett tjugotal tandläkare, nio munhygienistkolleger och ett trettiotal tandskötare som hälsar just dig välkommen till vår arbetsplats.

Hos oss är arbetet aldrig tråkigt och omväxling i arbetet får du i den grundläggande tandvården och genom verksamheten Smidig munklinik. Tandkontroller för barn får du göra i skolor eller bedömning av vårdbehovet för äldre i servicehus. Vi arbetar på två språk. Vi arbetar huvudsakligen under tjänstetid och gör med andra ord dagarbete.

För oss är det viktigt att arbetstagaren är flexibel och initiativrik och har en positiv inställning till sitt arbete. Vi förväntar oss att den anställde har examen som legitimerad munhygienist eller motsvarande tidigare examen på institutnivå. Färdigheter i tandreglering anses meriterande, men vi kan också ge den utbildning som uppgiften kräver. Hos oss är det en positiv och engagerad attityd som avgör!

Lönen fastställs enligt SH-avtalet. Av sökandena krävs det vaccinationsskydd som avses i 48 § och 48 a § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Den som valts ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd före prövotidens slut. Prövotiden är 6 månader. Kom till oss!

Skicka din ansökan senast 12.10.2022 kl. 15 via länken Sök nu!

Ytterligare information ger avdelningsskötare Mari Heinonen, tfn 040 548 8793 eller mari.heinonen@borga.fi

Läs mer

http://www.borga.fi
https://www.porvoo.fi/sv/halsa-och-valfard/halsovardscentral-framsida/tandvard/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger avdelningsskötare Mari Heinonen, tfn 040 548 8793 eller mari.heinonen@borga.fi

Lär dig mer om oss

Munhälsovården

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat