Skip to main content
test
Museiamanuens - Loviisan kaupunki

Vill du utvecklas och arbeta mångsidigt inom museibranschen? Lovisa stads museum är ett museum som jobbar för att lyfta fram Lovisas historia i utställningar, kommunikation och i kulturmiljön. Nu söker vi en tredje medarbetare till vårt team. Som amanuens på Lovisa stads museum får du arbeta med utställningar, samlingar, besökare och kommunikation. Lovisa stads museum har en aktiv roll i stadens utveckling. Kom med och skapa historia i Lovisa!

Vi jobbar kreativt och tar vara på medarbetarnas starka sidor. På ett litet museum hjälps alla åt med museets uppgifter. Vi värdesätter all arbetserfarenhet inom museibranschen, men det viktigaste är att det finns nyfikenhet att lära sig jobbet. Vi söker någon som är beredd att hugga tag i saker och bidrar med egna tankar och idéer. Ett stort plus är en god kommunikationsförmåga, både i skrift och tal och förmåga att prata inför en grupp. Händighet och ett estetiskt öga är också till nytta.

Du behöver ha kunskaper i finska, svenska och engelska, en högre högskoleexamen i ett museiämne (till exempel arkeologi, etnologi, historia, konsthistoria, kulturhistoria) och avklarade grundstudier i museologi för att söka jobbet.

Ansökningstiden upphör den 27.2.2023 klockan 12.00.

Arbetet börjar 1.4.2023 eller enligt avtal. Arbetstiden är 36,25 timmar i veckan. Lön enligt AKTA.

Vi ber att du lämnar din ansökan på www.kuntarekry.fi. Bifoga till din ansökan skannade examensbetyg som visar din behörighet eller skicka skriftliga kopior på dem.

Om du blir vald ska du inom 30 dagar från det att du fått beslutet framställa en godtagbar utredning om ditt hälsotillstånd.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Intendentti Ulrika Rosendahl, puh 040 587 4825, ulrika.rosendahl@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Centralen för bildning och välfärd

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Karlskronabulevarden 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat