Skip to main content
test

Haluaisitko viettää kesän esitellen 1800-luvun lopun maaseudun elämää ja rakennuksia idyllisellä paikallismuseoalueella luonnon helmassa? Laurinmäen torpparimuseon kesään mahtuu museotyön lisäksi useita tapahtumia sekä Keltaisen talon kahvilan konsertteja. Alueen suosittujen luontopolkujen varrelle jää mm. rautakautinen uhrilehto ja - lähde sekä 1. maailmansodan aikaisia juoksuhautoja.

Etsimme nyt museolle innokasta opasta monipuolisiin työtehtäviin 7.6 - 6.8.2023. Olisitko se sinä?
Keskeisimmät tehtäväsi ovat torpparimuseon oppaan työ ja opastusten suunnittelu. Pääset myös auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja heinäkuussa toimit museon nuoren kesätyöntekijän tukihenkilönä. Nykypäivän paikallismuseon hoitajana sinulta sujuvat luontevana osana työpäivää niin somettaminen kuin ruohonleikkuu.

Edellytämme sinulta 18 -vuoden ikää. Eduksi katsotaan soveltuvan alan koulutus tai opinnot (esim. matkailu, kulttuuri- tai opetusala), kokemus oppaan työstä ja Janakkalan paikallistuntemus, kielitaito sekä sosiaalisen median osaaminen. Oman auton käyttäminen on lähes välttämätöntä sillä museoalueelle ei kulje julkista liikennettä työaikojen puitteissa.

Työaika on viikoittain museon aukiolon mukaan keskiviikosta sunnuntaihin klo 10.45 - 17.15. Maanantai ja tiistai ovat vapaapäiviä. Olet pääosin yksin töissä, joten määräaikaisen työsuhteen aikana emme valitettavasti voi myöntää lomapäiviä. Juhannusviikonloppu 23.-25.6 on kuitenkin vapaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/laurinmaki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Janakkalan kunnan kulttuurituottaja Anna-Milla Vainio, anna-milla.vainio@janakkala.fi 03 680 1280. Tutustu Laurinmäkeen: www.janakkala.fi/laurinmaki/

Lisätietoja

Kulttuuritoimi

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää noin 600 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Hakoistentie 371, 14240 Janakkala

Sinulle suositellut työpaikat