Museoamanuenssi - Lahden kaupunki

Tule töihin Lahden museoihin! Museoilla on haettavana näyttelyitä tekevän MUSEOAMANUENSSIN sijaisuus ajalle 3.1.2022 - 31.12.2022. Tehtävä sijoittuu Radio- ja tv-museo Mastolaan sekä Hiihtomuseoon.

Museoamanuenssin työtehtäviin kuuluvat Hiihtomuseon ja Radio- ja tv-museon näyttelytoiminta ja osallistuminen ko. museoiden tiedotuksen, tapahtumien ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tehtäviin kuuluvat myös museoiden näyttelytoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Museoamanuenssi vastaa sovittujen näyttelyprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Sinulla on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja olet suorittanut myös museologian opintoja. Lisäksi sinulla on kokemusta museoissa tehtävästä näyttelytyöstä. Myös muu museotyökokemus ja ko. museoiden alojen tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan suunnittelutaitoja, innovatiivista ja asiakaspalveluhenkistä otetta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 5 kuukautta.

Hakemukset vastaanotamme Kuntarekry.fi-sivuston kautta 22.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.lahdenmuseot.fi
http://www.hiihtomuseo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. näyttelypäällikkö Suvi Kuisma puh. 050 398 5521

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Lahden museot, Näyttelytoimintayksikkö

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Radio- ja tv-museo Mastola Radiomäenkatu 37, 15110 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat