Skip to main content
test
Museoamanuenssi - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin museopalvelut muodostavat Hyvinkään kaupunginmuseo ja
Hyvinkään taidemuseo, jotka toimivat museokeskus Taikassa.

Haemme iloiseen joukkoomme

Museoamanuenssia

Museoamanuenssi työskentelee Hyvinkään kaupunginmuseossa. Työhön kuuluu tehtävät kokoelmien parissa, tieto- ja arkistopalvelussa, viestinnässä, nykydokumentaatiossa ja avustaminen museon pedagogisessa toiminnassa. Lisäksi museoamanuenssilla on myös tärkeä rooli museoiden näyttelyiden toteutuksessa, sillä hän vastaa lainojen käytännönjärjestelyistä, teoskuljetuksista ja esillepanosta. Lisäksi hän toimii valtakunnallisessa TAKO-yhteystyössä.
Tehtävään valitulta edellytämme työkokemusta kokoelmatehtävien hoidosta, museoalan tieto- ja kokoelmahallintajärjestelmien tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa, sekä englannin kielen hyvää suullista taitoa. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus vastaavista työtehtävistä kulttuurihistoriallisessa museossa. Työ on määräaikainen ja saattaa sisältää ajoittaisia ilta- tai viikonlopputöitä.
Työaika: 36 h 15 min. / viikko
Työn kesto 1.11.2022-31.7.2024, aloitus mahdollista myös jo aiemmin niin sovittaessa
Palkkaus määritellään KVTES:n mukaisesti. (02MUS040)
Hakemukset 10.10.2022 klo 16 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 468455).


Lisätietoja tehtävistä antaa:
Museonjohtaja Tuomas Ravea, p. 040-709 5578, tuomas.ravea@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Museonjohtaja Tuomas Ravea, p. 040-709 5578, tuomas.ravea@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Sivistystoimi

Hyvinkään kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka kokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo Hyvinkään ja hyvinkääläisten historiasta. Kaupunginmuseon tehtävänä on vaalia, tutkia, tallentaa ja esitellä Hyvinkään alueen ja sen asukkaiden historiaa tämän päivän ihmisille. Laadukkaiden näyttelyiden, museopedagogiikan ja asiantuntijapalveluidensa avulla kaupunginmuseo luo henkistä hyvinvointia ja vahvistaa alueen elinvoimaisuutta.

Hyvinkään taidemuseo on aktiivinen, joka huolehtii kaupungin noin 2 600 taideteoksen kokoelmasta, järjestää vaihtuvia näyttelyitä tiloissaan ja toimii asiantuntijana Hyvinkään kaupungin julkisen taiteen hankkeissa. Taidemuseo tarjoaa kävijöilleen korkealaatuista taidetta ja elämyksiä museon vaihtuvien näyttelyiden, kaupungin tiloissa esillä olevien kokoelmateosten ja kaikille saavutettavan julkisen taiteen kautta.


Osoite: Hämeenkatu 3 D, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat