Museoassistentin sijaisuus - Tornion kaupunki

Tornion kaupungin Aineen taidemuseo hakee sijaista

MUSEOASSISTENTIN TOIMEEN 1.9.2021-1.9.2022

Aineen taidemuseo hakee sijaista vakituisen museoassistenttinsa opintovapaan ajaksi ajalle 1.9.2021-1.9.2022.

Museoassistentin sijaisen tehtäviin kuuluvat Aineen taidemuseon avoinna pito, tapahtumien tuotanto ja yleisötyön toteutus yhdessä muun museohenkilöstön kanssa. Museoassistentti vastaa lisäksi Aineen taidemuseon viestinnän ja markkinoinnin toteutuksesta ja kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kiinnostusta museoalaan, kuvataiteisiin ja taidehistoriaan. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, asiakasystävällisyyttä sekä avointa ja aktiivista työasennetta.

Osaaminen tapahtumatuotannon ja viestinnän sisällöntuotannon parissa katsotaan eduksi. Arvostamme laajaa kielitaitoa, erityisesti ruotsin kielen osaamista.

Työ sisältää viikonloppu- ja iltatyötä. Palkkaus ja muut palvelusuhteiden ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.
Hakemus toimeen täytetään sähköisesti 3.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. museonjohtaja Virpi Kanniainen 050 597 1197 virpi.kanniainen@tornio.fi

Lisätietoja

Aineen taidemuseo

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Torikatu 2, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat