Skip to main content
test
Museoassistentti - Tornion kaupunki

Haemme Aineen taidemuseoon vakituiseen työsuhteeseen MUSEOASSISTENTTIA.

Museoassistentin tehtäviin kuuluvat Aineen taidemuseon avoinna pito ja asiakaspalvelu. Yleisötyön tehtävät sisältävät taidekasvatustyötä ja tapahtumien tuotantoa. Museoassistentti vastaa Aineen taidemuseon viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä. Työ tehdään yhdessä muun museohenkilöstön kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kiinnostusta museoalaa kohtaan. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, asiakasystävällisyyttä sekä avointa ja aktiivista työasennetta. Osaaminen saavutettavan yleisötyön ja viestinnän sisällöntuotannon parissa katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään Aineen taidemuseota ja sen toimintaa asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössä. Hyvä työilmapiiri ja työhyvinvoinnin kehittäminen ovat työyhteisössämme tärkeitä teemoja.

Odotamme tehtävään valittavalta aktiivista ja kehittämishaluista työotetta. Arvostamme myönteistä asennetta sekä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Työyhteisönä Aineen taidemuseon tavoitteena on olla ystävällinen, vieraanvarainen, vastuullinen, avoin ja yhdenvertaisuuteen pyrkivä (Aineen taidemuseon Pelisäännöt 2023).

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko, ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 31.5.2023 klo 17:00

Lisätietoja

https://www.tornio.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/aineen-taidemuseo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aineen taidemuseon museonjohtaja Virpi Kanniainen p. 050 597 1197 virpi.kanniainen@tornio.fi
Tornion kaupungin sivistystoimenjohtaja Tarja Konola-Jokinen p. 040 664 7787
tarja.konola-jokinen@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Aineen taidemuseo

Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Aineen taidemuseo

Tornio tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Paitsi kaupun­kilaisten arvostamaa toimivaa arkea, Tornio tarjoaa myös kansainvälisiä tilaisuuksia työhön ja yrittämiseen. Asumi­nen, työskentely ja harrastaminen on Torniossa helppoa ja saavutettavaa.

Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja. Kan­sainvälistä kauppaa kaupungissa on käyty jo vuosisatoja, ja toimiva kaksoiskaupunki tarjoaa sekä Suomen että Ruotsin palveluita Tornion asukkaille ja elinvoimaa yrityksille.

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan. Kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kau­pungista juuri sellaisen kuin se on.

Vuosisatojen mittainen ihmisten virta on tehnyt Torniosta suvaitsevaisen erilaisuutta kohtaan. Tornio on ihmisenkokoi­nen kaupunki, jossa jokainen voi tuntea olevansa kotonaan.

Tervetuloa!


Osoite: Torikatu 2, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat