Museoavustaja / Muumimuseo - Tampereen kaupunki

Tampereen taidemuseo on Suomen kolmanneksi vanhin taidemuseo, joka hallinnoi Suomen toiseksi suurinta taidekokoelmaa. Tampereen taidemuseon alaisessa Muumimuseossa esitellään Toven Janssonin vuonna 1986 Tampereen kaupungille lahjoittamaa kokoelmaa nykyaikaisen museo- ja esitystekniikan keinoin. Museossa vierailee vuosittain yli 100 00 asiakasta, joista lähes 1/3 on ulkomaalaisia. Muumimuseoon kuuluu myös vaihtuvien näyttelyiden tila Observatorio, työpajatila Ateljee ja Lukukirjasto.

Pidätkö muumeista? Haluatko tehdä töitä ihmisten parissa? Haluatko työskennellä iloisessa, lämpimässä ja kansainvälisessä ilmapiirissä? Tule töihin maailman ainoaan Muumimuseoon!

Haemme museoavustajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Museoavustajat valvovat ja vartioivat museon tiloja, toimivat asiantuntevina keskusteluoppaina, opastavat ryhmiä eri kielillä sekä ohjaavat nonstop-taidetyöpajassa. Lisäksi he osallistuvat muihin Muumimuseossa suoritettaviin tehtäviin, mm. pedagogisen toiminnan ja erilaisten tapahtumien järjestelyihin, vaihtuvien näyttelyiden rakentamiseen ja purkamiseen ja vastaavat yleisestä siisteydestä siistijöiden ohella.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa kielitaitoa suomen, ruotsin ja englannin kielillä, muiden kielten hallinta katsotaan eduksi.

Alaan liittyvät opinnot ja kokemus katsotaan eduksi, samoin harrastuneisuus, aikaisempi koulutus ja työkokemus työpajatoiminnasta museossa tai vastaavassa. Tehtävässä edellytetään perehtymistä Tove Janssonin tuotantoon. Tehtävä vaatii joustavuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Vaihtuvat tilanteet vaativat nopeaa reagointikykyä.

Museoavustajan työpiste on Tampereen taidemuseon alainen Muumimuseo Tampere-talon tiloissa. Museotilassa on hämärää ja ajoittain ruuhkaista. Työ sisältää pitkäaikaista seisomista valvonta- ja vartiointitehtävissä, siirtämistä ja kantamista esim. näyttelyiden rakentamisten ja purkamisten yhteydessä ja ns. toimistotyötä. Työtä tehdään säännöllisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin museon avoinnaoloaikojen mukaan. Lisäksi museossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, jotka voivat ajoittua myös avoinnaoloaikojen ulkopuolelle.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1,967.06 e / kk.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma. palvelupäällikkö Kirsi Karvonen puh. 044 423 5585 tai sähköpostilla kirsi.a.karvonen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Ma. palvelupäällikkö Kirsi Karvonen puh. 044 423 5585 tai sähköpostilla kirsi.a.karvonen@tampere.fi

Tampereen taidemuseo / Muumimuseo
Osoite: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!