Museoharjoittelija/arkeologiopiskelija - Porin kaupunki

Haetaan kulttuuriperintöalan/arkeologian opiskelijaa kesätyöhön Satakunnan Museoon. Työtehtävinä on avustaminen museon nuorten arkeologialeirin järjestelyssä ja toteutuksessa sekä sota-ajan Poria koskevan näyttelyn valmistelussa. Työn kesto on 1.5 kk alkaen touko/kesäkuussa, aloittamisaika sovitaan tarkemmin keväällä leirin ajankohdan mukaiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena: Valittavan tulee olla arkeologian korkeakouluopiskelija työn alkaessa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 3421 ja 044 701 9989

Tutustu työnantajaan

Amanuenssi, arkeologi Leena Koivisto, leena.koivisto@pori.fi, p. 044 701 0930.

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö, Museopalvelut, Satakunnan Museo
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.