Skip to main content
test
Museointendentti - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

MUSEOINTENDENTTIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä alkaa määräaikaisena 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) ja muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi 1.11.2022 alkaen nykyisen työntekijän siirtyessä eläkkeelle.

Imatran taidemuseon kokoelma on valtakunnallisesti merkittävä. Kokoelman vanhimmat teokset edustavat 1900-luvun modernismia. Haemme museointendentin tehtävään taidepuolen osaajaa.

Työhön kuuluvat näyttely- ja kokoelmatoiminta sekä yleisötyö ja asiantuntijatehtävät. Museopedagoginen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy pääaineena olevan taidehistorian lisäksi museologian perusopinnot.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää nykytaiteen tuntemusta ja kykyä tehdä perusteltuja päätelmiä taideteoksista.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi tiistaihin 2.8.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo, p. 020 617 5401, sarianna.purtilo@imatra.fi (yhteydenotot 21.-30.6.2022) ja intendentti Eero Laajo, p. 020 617 6702, eero.laajo@imatra.fi (yhteydenotot 4.7.-2.8.2022)

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 1, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat