Museomestari - Kajaanin kaupunki

Museomestari - Kajaanin kaupunki

Maakuntamuseona Kajaanissa toimiva Kainuun Museo hakee museomestaria nykyisen työntekijän jäädessä eläkkeelle.

Tehtäväkuvaus:
Näyttely- ja kokoelmatoimintaan liittyvät tehtävät sekä ajoittain asiakaspalvelutehtäviä ja muita sovittavia tehtäviä. Museomestari rakentaa näyttelyitä yhteistyössä museon muun henkilökunnan kanssa vastaten erityisesti näyttelyrakenteista, näyttelytekniikasta ja olosuhdeseurannasta. Kokoelmatyössä museomestari suorittaa kovien esineiden puhdistuksia sekä esineiden pakkaamiset, kuljetukset ja sijoittamiset kokoelmatiloihin.

Työaika on yleistyöaika 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Edellytämme:
Hakijalla tulee olla museomestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan tutkinto tai museotyössä hankittu ammattitaito. Hakijalla tulee olla ajokortti ja toivomme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Työn menestyksellinen suorittaminen edellyttää huolellisuutta ja palveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta ja toisaalta hyvää yhteistyökykyä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 31.7.2019 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja aiemman hakukierroksen hakemukset tulevat edelleen huomioiduksi.

Museonjohtaja Antti Mäkinen puh. 0447100450 ta sähköpostitse etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Kainuun museo
Osoite: Asemakatu 4, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi, www.kainuunmuseo.fi

Tutustu työnantajaan