Museomestari / Tampereen taidemuseo - Tampereen kaupunki

Tampereen taidemuseo hallinnoi ja hoitaa Suomen toisiksi suurinta julkista taidekokoelmaa, johon kuuluu tällä hetkellä n. 15 000 luetteloitua taideteosta. Merkittävä osa teoksista on julkista taidetta, jota on sijoitettuna sekä katukuvaan että Tampereen kaupungin kiinteistöihin.

Haemme museomestaria vakituiseen toimeen. Toimi täytetään 1.12.2020 alkaen.

Tampereen taidemuseon kokoelmayksikössä työskentelevä museomestari hoitaa julkisen taiteen sijoitustoimintaa: teosten kuljettamisen sijoituskohteeseen, ripustamisen ja soveltuvin osin teosten huoltotoimenpiteet. Tämän lisäksi museomestari huolehtii Tampereen taidemuseon kokoelmateosten asianmukaisesta säilyttämisestä, säilytystilojen hyvästä järjestyksestä sekä osallistuu Tampereen taidemuseon näyttelytoimintaan huolehtimalla näyttelyiden ripustamisesta, teosten valaisusta ja AV-materiaalin installoinnista yhdessä muiden museomestareiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Museomestarin tutkinto tai muu työhön soveltuva koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta osallistua Tampereen taidemuseon kokoelmatoiminnan kehittämiseen erityisesti julkisen taiteen osalta.

Edellytämme valitulta työkokemusta taidemuseoalalta ja valmiuksia käyttää sähköistä kokoelmanhallintaohjelmaa. Eduksi katsotaan AV-laitteiden käyttötaidot sekä englannin kielen sujuva suullinen taito.
Tehtävään vaaditaan B-ajokortti. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmapäällikkö Suvi-Mari Eteläinen, puh. 044 263 0580, sekä museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!


Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://tampereentaidemuseo.fi/

Tutustu työnantajaan

Kokoelmapäällikkö Suvi-Mari Eteläinen, puh. 044 263 0580 ja museonjohtaja Taina Myllyharju, puh. 040 801 6665

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, Tampereen taidemuseo
Osoite: Puutarhakatu 34, 33230 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!