Museotyöntekijä (vakanssinro 3022-100) - Kokemäen kaupunki

Museotyöntekijä (vakanssinro 3022-100) - Kokemäen kaupunki

Kokoelmien inventointi- ja digitointityöhön Kokemäen museolle

Kokemäen museo on Kokemäen kaupungin ylläpitämä kokonaisuus, joka koostuu 1930-luvulla perustetusta maatalousmuseosta sekä 1960-luvulla perustetusta ulkomuseoalueesta. Ulkomuseoalue koostuu 15 paikalle siirretystä satakuntalaisesta rakennuksesta sekä lähinnä maa- ja kotitalouteen liittyvästä esineistöstä. Maatalousmuseo on profiloitunut eräänlaiseksi museotoiminnan museoksi, koska 1930-luvulla rakennettu, typologinen perusnäyttely on säilynyt lähes alkuperäisessä asussaan. Museoiden kokoelmien inventointi ja -digitointityö on aloitettu v. 2007.

Museossa on tarjolla inventointi-, digitointi- ja opastustyötä 2 kuukaudeksi. Kokoelmat digitoidaan RENKI-tietokantaan. Työntekijä toimii myös museoiden kesäavoinnapidossa ja matkailuneuvonnassa

Työhön haetaan museoalan koulutuksen saanutta henkilöä tai museoalan opiskelijaa. Palkka on KVTES:n mukainen ja työn kesto on 2 kk. Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa ja työkuukausina ovat sopimuksen mukaan kesä-, heinä- ja elokuu. Työkohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotava.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Vapaa-aikapäällikkö Elina Heinilä
p. 040 488 6172
elina.heinila@kokemaki.fi

Vapaa-aikapalvelut
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on 7300 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 420 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan