test

Raision kaupungin sivistyskeskuksessa on haettavana musiikin lehtorin virka 1.8.2022 alkaen. Tehtävään kuuluu musiikin opetusta sekä Vaisaaren yläkoulussa että Raision lukiossa. Tämän lisäksi tehtävään kuuluu luokanohjaajan tehtävät.

Työ edellyttää hyvää musiikin opetuksen ainesisältöjen hallintaa ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen musiikin lehtorin tehtävään.

Vaisaaren koulussa kaikilla oppilailla on käytössään henkilökohtainen Chromebook. Hakijalle katsotaankin eduksi ajantasaiset tvt-taidot, kiinnostus opetuksen kehittämiseen sekä digitaalisen oppimateriaalin hyödyntämiseen opetuksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on musiikinopettajan kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 31.1.2020 klo 8.00 mennessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Janne Ahlqvist 0400 445 616, janne.ahlqvist@raisio.fi.

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Perusopetus, Yläaste, Vaisaaren koulu

Vaisaaren koulu on yksi Suomen suurimmista yläkouluista. Oppilaita on noin 770 ja opettajia noin 75. Koulussa toimii musiikki- ja englanti- sekä liikuntapainotteiset luokat. Koulu sijaitsee keskellä Raision opetuskeskusta Tiedonpuistoa kävelymatkan päässä Raision keskustasta.


Osoite: Juhaninkuja 4, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat