Skip to main content
test
Musiikin lehtorin sijaisuus - Hämeenkyrön kunta

Määräaikaista täyttämistä varten seuraava sijaisuus:

Lehtorin viransijaisuus ajalle 5.9.2022 - 4.6.2023. Opetettava aine on musiikki. Toimipaikkana on Hämeenkyrön Yhteiskoulu ja F.E.Sillanpään lukio.

Tehtävässä arvostetaan hyvää ammatillista osaamista, hyviä kohtaamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvoja ryhmänhallinnan taitoja.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään sähköisesti merja.heinaaho@hameenkyro.fi.

Hakemukset, joiden liitteenä oikeaksi todistettu ansioluettelo sekä kopiot kelpoisuutta osoittavista todistuksista, tulee jättää 23.5.2022 klo 12.00 mennessä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Virkaan ja tehtäviin valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta.

Valittujen kohdalla noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Heinäaho, rehtori
merja.heinaaho@hameenkyro.fi
0503674026

Lisätietoja

Hämeenkyrön Yhteiskoulu

Hämeenkyrö on 10 600 ihmisen kotikunta, joka työllistää lähes 700 henkilöä. Hämeenkyrö sijaitsee 3 tien varressa vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Hämeenkyrö on hyvä paikka elää, asua ja olla töissä.

Haluamme, että meidän työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.


Osoite: Ristamäentie 13, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat