Skip to main content
test
Musiikin päätoiminen opettaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungissa on haettavana musiikin päätoimisen opettajan toimi Pirkan opistoon.

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto. Pirkan opisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta sekä taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille sekä aikuisille.

Haemme innostavaa ja yhteistyökykyistä opettajaa uuteen tehtävään 1.8.2023 alkaen.

Musiikin päätoimisen opettajan tehtävänä on instrumentin yksilö- ja ryhmäopetus Pirkan opiston musiikkiopistossa, joka tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetusvelvollisuus (580 h) voi sisältää myös kansalaisopiston musiikin vapaan sivistystyön opetusta. Tehtävään sisältyy muun työn velvollisuutta (350 h), mikä kattaa opetuksen ja toiminnan koordinointia ja suunnittelua yhteistyössä musiikin tiimin kanssa. Tarkemmat opetuksen ja muun työn sisällöt määritellään valittavan henkilön pätevyyden ja osaamisen perusteella. Päätoimisen opettajan työn tukena toimivat sekä taiteen perusopetuksen että musiikin tiimit.

Tehtävässä edellytämme opetuskokemusta, organisointikykyä sekä työyhteisömme hyvinvointia edistäviä vuorovaikutustaitoja. Pedagogisen osaamisen lisäksi tehtävä vaatii halua ja kykyä kehittää musiikin laajan oppimäärän opetusta pitkäjänteisesti. Odotamme opettajalta aktiivista osallistumista taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön kehittämiseen ja toimintaan.

Valitulla henkilöllä tulee olla soveltuva alan ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto sekä opettajan pedagogiset opinnot. Tehtäväkohtainen palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen (OVTES osio F liite 12, kansalaisopisto) mukaisesti.

Toivomme hakijan kertovan hakemustekstissä osaamisestaan ja mahdollisuuksistaan täyttää vuosittainen opetusvelvollisuus. Työhaastattelut ja opetusnäytteet järjestetään Nokialla 21.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat musiikin suunnittelijaopettaja Oona Rosenlund puh. 0401334244 ja koulutuspäällikkö Annina Ärölä puh. 0401334230

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Suomen Terveystalon lääkärintodistus sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.pirkanopisto.fi/
https://www.pirkanopisto.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suunnittelijaopettaja Oona Rosenlund puh. 0401334244 ja koulutuspäällikkö Annina Ärölä puh. 0401334230

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Pirkan opisto

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Souranderintie 13, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat