Skip to main content
test
Musiikin päätoiminen tuntiopettaja - Joroisten kunta

Joroisten lukiossa ja perusopetuksessa on haettavana musiikin päätoimisen tuntiopettajan tehtävä (virkanumero 3504).

Joroisten lukiossa ja yhtenäiskoulussa on tarjolla ainutlaatuinen työpaikka musiikin tuntiopettajalle. Opetettavia tunteja on keskimäärin 16h/viikko. Opetustuntien määrä vaihtelee jaksoittain. Jaksoja lukuvuodessa on viisi. Joroisten lukiossa pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja ajatuksia pienessä mutta aktiivisessa lukiossa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kk.

Hakuaika päättyy 28.2.2024 klo 9.00.
Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi:n kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhtenäiskoulu rehtori Satu Immonen-Kähäri 040 589 6466
satu.immonen@joroinen.fi

Lisätietoja

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut

Joroisten kunta on Pohjois -Savossa sijaitseva n. 4 800 asukkaan vireä maaseutupitäjä vahvojen maatalouden ja metalliteollisuuden lisäksi matkailulla ja ihmisen hyvinvointia edistävillä palveluilla on oma sijansa Joroisten elinkeinoelämässä.


Osoite: Koulutie 1, 79600 Joroinen

Sinulle suositellut työpaikat