MERIKANTO-OPISTO
(Virrat, Ruovesi, Ähtäri, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Juupajoki)

hakee ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöönsä

MUSIIKIN PERUSTEIDEN OPETTAJAN VIRANSIJAISTA

Merikanto-opisto on kuuden kunnan alueella toimiva, n. 800 oppilaan alueellinen musiikin ja tanssin laajan oppimäärän opetusta antava oppilaitos. Etsimme innostunutta ja innostavaa pedagogia, jolla on halua kehittää koko opiston musiikin perusteiden opetusta.

Hakijalta edellytetään aktiivista ja kehittävää pedagogista otetta, monipuolista muusikkoutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työtehtävään. Arvostamme musiikkiteknologian tuntemusta sekä opetuksessa tarvittavien laitteistojen ja ohjelmistojen hallintaa ja ylläpitoa. Katsomme eduksi myös sovittamistaidot sekä kokemuksen toiminnallisten työtapojen käyttämisestä.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Tehtävän hoito tapahtuu useammassa toimipisteessä (Virrat, Ruovesi ja Mänttä-Vilppula), joten oma auto on välttämätön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään haetaan kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 30.4.2021 klo 16.00 mennessä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaan valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
http://www.merikanto-opisto.fi

Tutustu työnantajaan

Tiina Vuori
044 7151 284
tiina.vuori@virrat.fi

Merikanto-opisto
Osoite: Virtaintie 24 A, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Sinulle suositellut työpaikat