Musiikin sivutoiminen tuntiopettaja - Ranuan kunta

Musiikin sivutoiminen tuntiopettaja - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi Ranuan yläasteen ja lukion yhteinen musiikin sivutoimisen tuntiopettajan virka 1.8.2019 alkaen. Lukuvuonna 2019-2020 opetustunteja on viikossa noin 10. Virkaan kuuluu myös molempien koulujen musiikkiesitysten hoito.

Kelpoisuusehtona peruskoulun aineenopettajan kelpoisuus (asetus 986/1998). Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Sähköiset hakemukset 23.5. klo 12.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Valitulla on kolmen kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Ranuan yläasteen rehtori Susanna Tervamäki, p. 0400 695 902, susanna.tervamaki@edu.ranua.fi
Lukion rehtori/sivistystoimenjohtaja Aku-Petteri Luiro, p. 040 8670 231, aku-petteri.Luiro@edu.ranua.fi

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Ranuan Yläaste
Osoite: Aapiskuja 6 E, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.

Tutustu työnantajaan