Skip to main content
test
Musiikin tuntiopettaja / kehittäjäopettaja - Someron kaupunki

Somero-opisto hakee musiikin tuntiopettajaa/kehittäjäopettajaa

Somero-opisto on Someron kaupungin ja Kosken kunnan alueella toimiva vireä ja ketterä kansalaisopisto. Meille tärkeitä arvoja ovat yhteisöllisyys, kehitysmyönteisyys, asiakaslähtöisyys ja saavutettavuus. Päätoimipaikkamme on vuonna 2018 valmistunut Kiiruun koulukeskus.

Haemme joukkoomme lukuvuodeksi 2022-2023 positiivista ja kehitysmyönteistä musiikin tuntiopettajaa. Opistossamme järjestetään lukuvuosittain noin 5000 opetustuntia, joista viidesosa on musiikin opetusta. Haemme opettajaa, joka voisi tulevana lukuvuonna ottaa vastuulleen noin 500 opetustuntia ja lisäksi muuta opetusta tukevaa toimintaa, kuten musiikin opetuksen kehittämistä.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta erityisesti pienten lasten muskariopetuksesta sekä pianonsoiton ja kuorolaulun opetuksesta. Opiskelijoittesi ikähaitari tulee olemaan vauvasta vaariin. Osaamisestasi riippuen työ voi sisältää myös muuta opetusta. Arvostamme kansalaisopiston päätoimisen opettajan kelpoisuutta. Opetuskokemus kansalaisopistossa katsotaan eduksi. Opetus tapahtuu osittain ilta-aikaan ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä viimeistään 29.5.2022.

Haastattelut pidetään viikolla 22. Opetustyö alkaa syyskuussa 2022, mutta valittavan henkilön tulee osallistua oman opetuksen suunnitteluun heti valinnan varmistuttua.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuskoordinaattori
Riitta Ryhtä
044-779 1270
riitta.ryhta@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!

Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Kiiruuntie 4, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat