Skip to main content
test
Musiikinohjaajia - Kokkolan kaupunki

Kokkolan nuorisopalvelut etsii Rokkikoulun lukukaudelle 2023-2024
Musiikinohjaajia
(opetustuntien määrä 2-16h/vko riippuen instrumenttijakaumasta)

Rokkikoulu on Kokkolan nuorisopalveluiden alaisuudessa toimiva musiikkikoulu, joka tarjoaa edullista ja monipuolista opetusta suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Rokkikoulu tarjoaa nuorille mahdollisuuden luovaan harrastukseen, sosiaalisten vuorovaikutustaitojen kehittämiseen sekä itsensä toteuttamiseen yksilönä tai ryhmässä estradilla.

Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata vaikeissakin elämäntilanteissa olevia nuoria. Valittavalta odotetaan myös innostusta työn kehittämiseen. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Etsimme ohjaajia seuraaviin instrumentteihin laulu, kitara, basso, koskettimet, rummut ja saksofoni. Osaat tarvittaessa ohjata bändejä, osallistua konserttien suunnitteluun ja toteutukseen sekä muihin mahdollisiin projekteihin. Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva musiikillinen koulutus, eduksi katsotaan aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa tehtävästä ohjaustyöstä.

Tehtävä on nuorisotoimen alainen ja työsopimusehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Palkkaus tehtävänkuvasta ja koulutuksesta riippuen 20-27,76€/ tunti. Opetus tapahtuu pääasiallisesti arki-iltaisin. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa 11.9.2023 ja jatkuu toukokuun alkuun 2024 asti. Ajanjaksoon sisältyy vuoden vaihteeseen sijoittuva opetukseton ja palkaton ajanjakso.

Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekry.fi-sivujen kautta 12.6.2023 klo 14 mennessä. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Kokkolan kaupunki/kirjaamo, PL 43, 67100 Kokkola. Kuoreen merkintä: Rokkikoulun musiikinohjaaja.


Lisätietoja tehtävästä:
Jussi Turpeinen, rokkikoulun toiminnanohjaaja jussi.turpeinen@kokkola.fi, puh. 040-4892340
tai 31.5. klo 11-13, Pia Fraktman, nuorisotoimenjohtaja, pia.fraktman@kokkola.fi , puh. 0404882901

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä:
Jussi Turpeinen, rokkikoulun toiminnanohjaaja jussi.turpeinen@kokkola.fi, puh. 040-4892340
tai 31.5. klo 11-13, Pia Fraktman, nuorisotoimenjohtaja, pia.fraktman@kokkola.fi , puh. 0404882901

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Puutarhakatu 2, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat