JUUAN KUNNAN hyvinvointipalveluissa on haettavana

Musiikinopettajan (0604) viran sijaisuus Juuan kansalaisopistossa 1.8.2021-31.7.2022 nykyisen opettajan siirtyessä muihin tehtäviin.

Tehtävä edellyttää vahvaa pedagogista osaamista ja instrumenttiopetuksen taitoa vähintään laulussa ja/tai pianossa. Muiden instrumenttien osaaminen katsotaan eduksi. Sidottu vuotuinen työaika on 930 t, josta 580 t opetusta ja 350 t muuta työtä. Muun työn osuuteen sisältyy mm. osallistuminen opiston opetuksen suunnittelu- ja kehittämistehtäviin, tuntiopettajien ohjaaminen ja rekrytointi, oppilaiden ohjaus ja konserttien järjestäminen sekä säestystyötehtäviä opetukseen ja konsertteihin liittyen.

Valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta (soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.)

Eduksi katsotaan kelpoisuudessa soveltuva alan ylempi korkeakoulu- tai YAMK-tutkinto, osaaminen ja kokemus kansalaisopisto- ja muusta vapaan sivistyksen alueen opetuksesta sekä taiteen perusopetuksesta. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä innovatiivista työotetta.

Tehtävän palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 18.5.2021 klo 23.59. Haastattelut järjestetään 25.5.2021.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Musiikinopettaja Heidi Karhunen puh. 040 104 2412, heidi.karhunen@juuka.fi
Rehtori Marja Kononen 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, kansalaisopisto

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Juuan kansalaisopisto tarjoaa harrastamisen ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksia kaiken ikäisille sekä taiteen perusopetusta. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat