Skip to main content
test
Musiikkikeskuksen teknikko-vahtimestari - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin sivistyskeskuksessa, kulttuuripalvelujen vastuualueella on haettavana musiikkikeskuksen teknikko-vahtimestarin toistaiseksi täytettävä toimi syksyllä 2024 käynnistyvässä Musiikkikeskus Snellmanissa.

Kokkolan kaupungin sivistyskeskuksessa, kulttuuripalvelujen vastuualueella on haettavana musiikkikeskuksen teknikko-vahtimestarin toistaiseksi täytettävä toimi syksyllä 2024 käynnistyvässä Musiikkikeskus Snellmanissa.

Teknikko-vahtimestari työskentelee Kokkolassa toimivassa Musiikkikeskus Snellmanissa, musiikkikeskuksen palvelupäällikön alaisuudessa. Teknikko-vahtimestarin tehtäviin kuuluu musiikkikeskuksen asiakaspalvelu, vahtimestaritoiminnan koordinointi sekä salin valo- ja äänitekniikasta vastaaminen.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.8.2024 alkaen. Toimenhaltija aloittaa uudessa tehtävässä, ja hänen vastuullaan on myös käynnistyvän musiikkikeskuksen tekniikan asennuksen valvonta sekä tekniikan käyttöön liittyvät koeajot. Edellytämme valittavalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta tapahtumasektorilla. Tehtävässä eduksi ovat itsenäinen työote sekä kyky työskennellä tiimissä. Arvostamme hakijalta suomenkielen lisäksi ruotsin- ja englanninkielen taitoa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan, sunnuntai 17.03.2024 klo 23:59 mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan kaupunki, Simo Korkia-Aho, PL 43, 67100 Kokkola

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa palvelupäällikkö Simo Korkia-Aho, p. 040 805 0821

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Simo Korkia-Aho, p. 040 805 0821
simo.korkia-aho@kokkola.fi

Lisätietoja

Kulttuuripalvelut

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Vingenkatu 18, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat