Skip to main content
test
Musiikkiopiston kitaransoiton opettaja - Kirkkonummen kunta

Haemme kaksikieliseen Kirkkonummen musiikkiopistoon kitaransoiton opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Olet innostava ja monipuolinen kitaristi ja kitarapedagogi sekä yhteistyötaitoinen kollega. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa ja ohjaat luontevasti lasten- ja nuorten ryhmäopetusta. Osaat tarvittaessa sovittaa ohjelmistoa ja toimia kitaraorkesterin vetäjänä. Opetuskieli on pääsääntöisesti suomi, joten virkaan valitulta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen erilaisten musiikki- ja soittotyylien sekä sähkökitaran soiton opettamisesta taiteen perusopetuksessa sekä ruotsin kielen hallinnan opetustilanteissa.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää kitaransoiton opetusta Kirkkonummella.

Palkkaus OVTES osio F liite 10. Opetusvelvollisuus OVTES mukainen 23 viikkotuntia sekä virkaan kuuluva muun työn velvollisuus. Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset, ja valitulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virka tulee vastaanottaa 1.8.2023 alkaen ja se täytetään 6 kk koeajalla. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote.

Hakijat tai osa heistä voidaan tarvittaessa kutsua haastatteluun (30 - 45 min) sekä opetus- ja soittonäytteeseen (yht. 15min). Haastattelut pidetään Kirkkonummella (Kirkkotallintie 1A, 2 krs) viikoilla 14 ja 16.

Virkaa haetaan Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella pe 31.3.2023 klo 12.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi (työavain 502800). Liitä hakemukseen lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo PDF-muodossa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen apulaisrehtori Titta Kalaja puh. 040 834 8648 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Musiikkiopisto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Virkatie 5, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat