Skip to main content
test
Musiikkiopiston opettaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen musiikkiopiston opettajaa, opetusaineena pianonsoiton opetus ja säestys (vakanssi nro 54013).

Etsimme dynaamiseen pianokollegioomme innostavaa osaajaa, joka hallitsee klassisen pianonsoiton opetuksen rinnalla myös monipuolisen säestyksen. Tehtävään sisältyy yksilöopetusta ja säestystä sekä mahdollisesti ryhmäopetusta.

Edellytämme: Klassisen pianonsoiton pedagogiikan vahvaa osaamista Uuden opetussuunnitelman edellyttämää pedagogista osaamista Ryhmäpedagogiikkaosaamista Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme: Innostusta opetuksen kehittämiseen Kehittävää ja aktiivista otetta piano-opetuksen kehittämiseksi uuden opetussuunnitelman hengessä pianokollegion kanssa Rytmimusiikin säestystaitoja

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden työn kehittämiseen.

Opiston toiminta-alueen opetuspisteet: Valkeakoski, Akaa ja Pälkäne. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Käytössämme ovat henkilökohtaiset kannettavat MacBook Air ja iPad-laitteet opetussovelluksineen sekä työpuhelimet. Opetustyöhön liittyvät kirjaukset tehdään sähköiseen Eepos -järjestelmään. Koulutamme tarvittavien ohjelmistojen käyttöön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaan.

Opetus- ja soittonäytteet sekä haastattelut pidetään viikolla 14.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 (kuuden) kuukauden koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 8.3.2024 klo 16.00 mennessä sähköisesti oheisen Kuntarekryn linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.valkeakoski.fi/kasvatus-ja-koulutus/musiikki-ja-tanssiopisto/
https://www.valkeakoski.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa musiikki- ja tanssiopiston rehtori Hannele Piippo-Fair, hannele.piippo-fair@valkeakoski.fi, p. 040 335 7039

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuspalvelut, Musiikkiopisto

Valkeakoski on 21 000 asukkaan vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Musiikki- ja tanssiopiston Valkeakosken päätoimipaikka sijaitsee uusissa musiikin tiloissa Kulttuurikeskus Luovassa.


Osoite: Kauppilankatu 2, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat