Skip to main content
test
Musiikkiopiston rehtori - Huittisten kaupunki

Huittisten musiikkiopisto on vireä noin 600 oppilaan alueellinen oppilaitos, joka järjestää taiteen perusopetusta musiikin laajan oppimäärän mukaan. Toimipisteet sijaitsevat ylläpitäjäkunta Huittisten lisäksi Harjavallassa, Kokemäellä ja Säkylässä, muut sopimuskunnat ovat Eura, Nakkila, Oripää, Punkalaidun ja Pöytyä. Musiikkiopisto on alueellaan tunnettu ja arvostettu vetovoimatekijä, joka tekee aktiivista yhteistyötä Satakunnan muiden musiikkioppilaitosten kanssa.

Haemme musiikkiopistoon

REHTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Etsimme sitoutunutta ja yhteistyökykyistä johtajaa, joka vastaa alueellisen oppilaitoksemme johtamisesta ja hallinnosta sekä hyvästä maineesta ja tunnettuudesta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Virkaan valittavalta henkilöltä toivomme laaja-alaista musiikkioppilaitoskentän tuntemusta ja kehittämislähtöistä otetta strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen, erinomaisia henkilöjohtamistaitoja sekä vahvaa kykyä yhteistyöhön oppilaitoksen moninaisten sidosryhmien kanssa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Sivistysvaliokunta, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 12:00.

Otamme aikaisemmat hakemukset huomioon.

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Eija Mattila, puh. 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi.

Huittisissa 20.5.2022

Sivistysvaliokunta

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Eija Mattila, puh. 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi.

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus

Huittisten kaupunki on noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Sinulle suositellut työpaikat