Musiikkioppilaitoksen opettaja - Lohjan kaupunki

Länsi-Uudenmaan musiikkiopistoon haetaan musiikkioppilaitoksen opettajaa (musiikin hahmotusaineet) vakituiseen virkaan.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto on Lohjan kaupungin ylläpitämä vireä musiikkioppilaitos, joka Lohjan lisäksi toimii Vihdin kunnassa. Avoinna olevaan tehtävään kuuluu opetusta sekä Lohjalla että Vihdissä.

Etsimme nyt innostuneeseen joukkoomme opettajaa, jolla on vahvaa pedagogista osaamista, oppimiseen innostava ote, valmius opettaa niin pienten lasten alkeisryhmiä kuin syventävien opintojen oppilaita, sekä hyvät työyhteisötaidot. Arvostamme yhteismusisointi-/kuoron tai yhtyeen johtamistaitoja, solmisoinnin tuntemusta, erityisoppijaosaamista ja musiikkiteknologisia taitoja. Hakijan on hyvä tiedostaa musiikkiopiston työn näkyvyyden merkitys talon ulkopuolella.

Kelpoisuusehto: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998.

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rehtori Hanna Repo-Nikkanen puh. 044 374 1485, hanna.repo-nikkanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 5.10.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-60-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka