Skip to main content
test
Musikinstruktörer - Kokkolan kaupunki

Karleby ungdomstjänster söker
Musikinstruktörer
till Rockskolan för läsåret 2023-2024
(antalet undervisningstimmar 2-16 h/vecka beroende på instrumentfördelningen)

Rockskolan är en musikskola som lyder under Karleby ungdomstjänster och som erbjuder förmånlig och mångsidig undervisning på finska, svenska och engelska. Rockskolan erbjuder unga en möjlighet till en kreativ hobby, att utveckla sina sociala och kommunikativa färdigheter och att uttrycka sig själv som individ eller i grupp på estraden.

Arbetet förutsätter ett självständigt arbetssätt och goda samarbets- och kommunikationsfärdigheter samt förmåga att också möta unga som befinner sig i svåra livssituationer. Du väntas ha intresse för att utveckla arbetet och vara initiativtagande och självstyrande. Vi söker instruktörer i följande instrument: sång, gitarr, bas, keyboard, trummor och saxofon. Du klarar vid behov av att leda band och delta i planeringen och genomförandet av konserter samt andra eventuella projekt. Behörighetsvillkor är lämplig musikutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete som instruktör för barn och unga räknas som merit.

Befattningen är underställd ungdomsväsendet och anställningsvillkoren och lönen bestäms enligt AKTA. Lönen är 20-27,76 €/h beroende på arbetsbeskrivningen och din utbildning. Arbetet är en visstidsanställning som börjar den 11 september 2023 och pågår till början av maj 2024. I anställningsperioden ingår en period utan undervisning och lön som infaller vid årsskiftet.
Den som blir vald ska före mottagandet av arbetet visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) inom 30 dagar efter delfåendet av beslutet om valet.
Vi ber att ansökan lämnas in via www.kuntarekry.fi senast 12.6.2023 kl. 14. Om du inte har möjlighet att lämna in en elektronisk ansökan kan du skicka in en skriftlig ansökan till adressen Karleby stad/Registratur, PB 43, 67100 Karleby. Märk kuvertet med: Rockskolans musikinstruktör.


Mer information:
Jussi Turpeinen, handledare för rockskolans verksamhet, jussi.turpeinen@kokkola.fi, tfn 040-4892340
eller 31.5. kl. 11-13, Pia Fraktman, ungdomsdirektör, pia.fraktman@kokkola.fi, tfn 0404882901

Läs mer

http://www.kokkola.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information:
Jussi Turpeinen, handledare för rockskolans verksamhet, jussi.turpeinen@kokkola.fi, tfn 040-4892340
eller 31.5. kl. 11-13, Pia Fraktman, ungdomsdirektör, pia.fraktman@kokkola.fi, tfn 0404882901

Lär dig mer om oss

Karleby stad, Ungdomstjänster

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Adress: Puutarhakatu 2, 67100 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat