Skip to main content
test
Muut terveydenhuollon avustavat tehtävät, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako työskentely erikoissairaanhoidon avustavissa tehtävissä? Oletko kenties opiskelija tai alanvaihtoa miettivä henkilö. Meillä on vaihtelevasti tarjolla erilaisia erikoissairaanhoitoa tukevia ja avustavia tehtäviä. Toiminnallasi on mahdollista edistää sairaalamme arjen sujuvuutta esimerkiksi toimimalla potilaskuljetuksessa, varastotehtävissä tai lähetin tehtävissä.

Täytä siis hakemus, jos olet kiinnostunut: 
- potilaskuljettajan
- varastotyöntekijän
- välinehuoltajan
- lähetin tehtävistä

Huomioithan, että osassa tehtävistä on kelpoisuusvaatimus, joka tulee täyttyä, jotta sijaisuutta voi hoitaa. Edellytämme 18-vuoden ikää ja potilaskuljettajan tehtävässä EA1 suorittamista. Tarkemmat kelpoisuusvaatimukset löytyvät sivuiltamme Avoimet työpaikat- välilehdeltä.

Täytä hakemus huolella ja pidä hakemuksesi ja käytettävyytesi ajan tasalla. Lähettämäsi hakemus tulee rekrytointiyksikköön, josta olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat