test
Muutoshallinta- ja ongelmahallintapäällikkö - LapIT Oy

Tehtävä on palveluntuotantomme toimivuuden kannalta erittäin keskeinen. Muutos/Ongelmanhallintapäällikkö on vastuussa vastuullaan olevien prosessien toimivuudesta, kehittämisestä ja prosessien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista.

LapIT:llä prosessipäällikkö vastaa vastuullaan olevien prosessien käytännön johtamisesta ja kehittämisestä yhtiössämme. Prosessipäällikkö tekee vahvaa yhteistyötä sisäisten sidosryhmien ja prosessin omistajan kanssa.

Prosessipäällikkö vastaa muutoshallintaprosessissa muutosten koordinoimisesta ja ongelmanhallintaprosessissa ongelmatilanteiden ratkaisutyön johtamisesta ja koordinoinnista. Lisäksi prosessipäällikkö vastaa näiden molempien prosessien toimivuuden seurannasta sekä kehittämisestä. Omalla vastuualueellaan prosessipäällikkö vastaa niin ajantasaisen prosessi- ja koulutusdokumentaation ylläpitämisestä ja kehittämisestä, kuin prosessihallinnan käytäntöjen ylläpidosta ja jalkauttamisesta LapIT:n työntekijöille.

Työskentelet koko organisaation laajuudella hyödyntäen muita resursseja ja tietoisuutta, osaamista ja yhteistyötä diagnostiikkaprosesseissa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä eri organisaatioiden ja palvelunhallintaroolien kanssa ja osallistut toimintamallien kehittämiseen. Et tee kaikkea itse, mutta koordinoit ja vastaat vastuullasi olevien prosessin toimivuudesta.

Tunnistat, priorisoit ja hallitset tapahtumaketjuja läpi aina prosessien ratkaisuun asti. Havaitset epäkohtia ja luot ja kehität toimintatapamuutoksia havaittujen kehityskohteiden pohjalta.

Toivomme sinulta itsenäistä ja eteenpäin menevää asennetta sekä hyviä ja motivoivia tiimityöskentelytaitoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kehittää prosesseja ja toimintamallejamme. Sinulla on kykyä nähdä organisaation prosessit sekä tunnet ja ymmärrät tukiryhmien toimenkuvan. Ymmärrät myös muutosten ja häiriöiden vaikutuksen liiketoimintaan, tietotaitoa IT-järjestelmistä ja järjestelmäkokonaisuuksista sekä ITIL viitekehyksen tuntemusta. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aiempi kokemus ja osaaminen muutoshallinta- ja vianhallintaprosessista sekä itseohjautuvuus, ratkaisukyky, analyyttisyys, ajanhallinnan taidot sekä useamman vuoden kokemus IT-palvelutuotannosta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla:
- Kokemusta muutoshallinta- ja ongelmanhallintaprosessien kanssa toimimisesta.
- Vähintään perustason ymmärrystä teknisistä IT järjestelmistä (IT infra, tietoliikenne, sovellukset, arkkitehtuurit)
- Aiempaa kokemusta tiketöintijärjestelmistä (käytössämme on ServiceNow)
- Riittävät vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä sisäisten sidosryhmien, toimittajien ja asiakkaiden kanssa

Lisäksi eduksesi ovat:
- Kokemus projektinhallintaprosessista ja sen mukaan toimimisesta
- ITIL- prosessikokemus kuten myös ITIL- sertifikaatit
- Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin kielitaito
- Tiimityö- ja neuvottelutaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Kerro meille, miksi olisit paras valinta tehtävään. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi perustellun palkkatoiveen kanssa.
Palkkaamme sopivan henkilön heti tämän löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapit-oy/
http://www.lapit.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Perälä, teknologiajohtaja, p. 040 530 6235.
ke 1.12.2021 9-10 ja to 2.12.2021 9-11.

Lisätietoja

LapIT Oy

LapIT Oy vastaa Lapin ja Koillismaan alueella kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista.

Yhdistämme ihmiset ja tiedon. Ylläpidämme järjestelmiä, hankimme laitteet ja hoidamme kilpailutuksen. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit. Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.


Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat