Skip to main content
test
Muutosjohtaja - Lappeenrannan kaupunki

Tunnetko työllisyyspalvelujen kentän kuin omat taskusi? Oletko muutoksen tekijä, joka saa asioita tapahtumaan ja ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen? Tule luomaan uudenlaista maakunnan laajuista työllisyyspalvelujen rakennetta Etelä-Karjalaan.

Haemme Lappeenrannan kaupungille muutosjohtajaa vastaamaan TE-palvelut 2024-uudistuksen alueellisen muutosprojektin valmistelusta.

Tehtävänäsi on rakentaa Etelä-Karjalaan paras mahdollinen työllisyys-, koulutus- ja elinkeinopalvelujen ekosysteemi, jonka avulla kiritetään yritysten kasvua, tuetaan työllisyyttä ja vahvistetaan Etelä-Karjalan elinvoimaisuutta.

Työ sisältää maakunnallisten työllisyyspalvelujen kehittämisstrategian valmistelua, toimeenpanoa ja sen etenemisestä raportointia hankkeen ohjausryhmälle ja Etelä-Karjalan kuntien johdolle. Lisäksi työhön kuuluu monialaisten yhteistyöverkostojen kokoamista ja koordinointia, kuntien tukemista uudistuksen toimeenpanossa, sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta sekä jalkautumista Etelä-Karjalan kuntiin.

Edellytämme laaja-alaista näkemystä ja kokemusta työllisyys-, koulutus- ja elinkeinopalvelujen kentästä ja ymmärrystä kuntien roolista TE2024 uudistuksessa. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä kykyä priorisoida ja hallita laajoja kokonaisuuksia.

Katsomme eduksi ylemmän korkeakoulututkinto tutkinnon sekä kokemuksen laaja-alaisten muutosprosessien johtamisesta ja läpiviennistä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään maakunnallista yhteistyötä ja tuottamaan uudenlaista tapaa toteuttaa työllisyys-, koulutus- ja elinkeinopalvelujen kokonaisuutta. Saat mukavan ja osaavan työyhteisön Lappeenrannan kaupungin konsernipalveluissa
ja mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä.

Muutosjohtajan tehtävä on määräaikainen ja tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää palkkatoiveen, palkkaus määräytyy KVTES johtajien palkkataulukon puitteissa.

Hakemukset tulee tehdä internetissä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Alkuperäinen hakuaika päättyi 15.9.2022 klo 15.00.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 7.10.2022 klo 15 saakka. Jo tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Natunen, Lappeenrannan kaupungin hyvinvointipalveluiden kehittämispäällikkö sanna.natunen@lappeenranta.fi / p. 040 522 9373 (lomalla 28.9.-4.10.) Harri Anttila, Rautjärven kunnanjohtaja harri.anttila@rautjarvi.fi / p. 040 055 9034

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Konsernipalvelut

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat