test
Muutospäällikkö - Istekki Oy

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään? Haluatko kehittää ja ylläpitää osaamistasi mielenkiintoisilla työtehtävillä?

Etsimme Ouluun, kasvavaan joukkoomme MUUTOSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan asiakkaan ICMT-muutospyyntöjen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta sovittujen laatukriteerien mukaisesti sekä huolehtimaan sisäisen muutoshallinnan pyörittämisestä.
Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaan kuin muiden istekkiläisten kanssa.

Millaista henkilöä me etsimme muutospäälliköksi?

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös määrätietoinen ja tavoitteellinen toiminnassasi sekä kannat vastuun sinun työtehtäviisi kuuluvista kokonaisuuksista. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä aktiivisesti viestien ja reagoiden palautteisiin. Siinä sinua auttaa vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot varustettuna positiivisella asenteella. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja saat eri osapuolet toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen. Sinua kiinnostaa aidosti asiakkaan tarpeiden ja toiminnan ymmärtäminen ja kykenet hahmottamaan suuriakin asiakokonaisuuksia. Olet myös taitava organisoija ja tunnet projektinhallinnan ja -johtamismeneltelmien käytännöt. Ja ICMT-osaaminen on sinulle muutakin kuin neljä kirjainta. Sote-alan tuntemus katsotaan eduksesi.

Miksi sinä valitsisit meidät?

Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.
Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Arvostamme balanssia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa, tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.

Jos sinulle maistuu ajatus työnteosta ICMT-alalla, missä turvataan kansalaisten hyvinvointi ja digitaalisten toimintaympäristöjen kehittäminen, niin laita hakemuksesi tulemaan! Meillä on paikka tulevaisuuden osaajalle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jarmo Selkämaa, +358 40 183 5674, jarmo.selkamaa@istekki.fi

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Kiviharjunlenkkki 1 B, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat