Näköalapaikka tietohallintopäällikkönä - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee tietohallintopäällikköä vakituiseen työsuhteiseen tehtävään 22.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on mielenkiintoisen näköalapaikka ja mahdollisuus päästä kehittämään organisaatiomme tietohallintoa. Työlistallesi kuuluvat muun muassa kaupungin kokonaisarkkitehtuurin hallinta ja kehittäminen sekä tietohallintoon liittyvät linjaukset, IT-strategiatyö, tietoturvatyön johtaminen, erilaisten IT-projektien koordinointi- ja toteutustehtävät, kustannusseuranta, osaavan tietohallintotiimin lähiesimiestehtävät sekä IT-hankintojen valmistelu ja läpivienti.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä kaupungin palvelualueiden kanssa kehittämistarpeita ja -kohteita tunnistaen ja järjestelmäkokonaisuuden kehittämistä koordinoiden. Olennainen osa tehtävää on myös ICT-palveluntuottajien kanssa tehtävä yhteistyö ja sopimushallinta.

Tietohallintopäällikön tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys tietohallintoon.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tietohallintoon ja sen kehittämiseen liittyvistä vaativista ja monipuolisista tehtävistä, tietohallinnon kustannusten seurannasta sekä esimiestyöstä. Sinulla on kokemusta kokonaisarkkitehtuurin hallinnasta ja projektijohtamisesta. Olet aikaansaava työntekijä, jolla on kyky viedä aloitetut hankkeet aikataulussa maaliin yhteistyössä oman tiimin ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä hahmottaa isoja toiminnallisia ja teknisiä kokonaisuuksia keskinäisine riippuvuksineen. Tarvitset tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Kunnallishallinnon tuntemus katsotaan eduksesi.

Liitäthän hakemukseesi kopiot kelpoisuutesi osoittavista tutkintotodistuksista. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan mahdollisessa työhaastattelussa.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

vs. talousjohtaja Tiia Tamlander, 040 129 5046 / tiia.tamlander@mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki
Osoite: Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi