Närvårdare - Loviisan kaupunki

Vi söker närvårdare till effektiverat serviceboende inom seniorservicen, placering vid arbetsförhållandet början Lyckan.

Lyckan erbjuder serviceboende dygnet runt för äldre. En del av bostäderna har två rum och passar speciellt bra för par. Lyckan finns i Pernå kyrkby, cirka 13 kilometer från Lovisa centrum.

Lyckans tillbygnad har färdigställts i december 2020, renovering av de övriga utrymmena blev klar på våren 2021. I och med tillbyggnaden finns det sammanlagt 28 klientplatser på Lyckan (13 bostäder och 15 rum).

I och med tillbyggnaden ökar vårt personalbehov, vi anställer nu fyra närvårdare intresserade av äldrevård. Arbetet börjar 1.9.2021 eller enligt överenskommelse.

Vårt syfte är att skapa en god och angenäm hemlik boendemiljö tillsammans med klienterna, och att erbjuda möjlighet till att delta i stimulerande verksamhet som upprätthåller verksamhetsförmågan. De är viktigt för oss att respektera den boende och ta i beaktande individuella behov och resurser. Alla boende har en egenvårdare. Grundtanken i verksamheten är att upprätthålla en meningsfull vardag!

Behörighetskrav: grundexamen inom social- eller hälsovård, eller tidigare motsvarande utbildning (primärskötare, hjälpskötare). Arbetstid 114,75 h/tre veckor. Uppgiften kräver kunskaper i båda inhemska språken. En prövotid på fyra månader tillämpas. Valda personer bör innan valet bekräftas förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Uppgiften förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

tf servicechef Monica Sund, tfn 0440 555 380, ,monica.sund@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Grundtrygghetscentralen

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Veckasbacken 7, Pernå, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat