Skip to main content
test
Närvårdare - Maarianhaminan kaupunki

Är du närvårdare eller motsvarande med registrering i Valvira? Se hit! Äldreomsorgen i Mariehamn söker nu fler närvårdare för anställning inom boendeenheterna samt hemservice.

VÅR VERKSAMHET
Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Trobergshemmet och Odalgården erbjuder boende i olika former såsom effektiverat serviceboende och institutionsboende. Äldreomsorgen erbjuder också hemservice, korttidsvård, dagverksamhet och stöd för närståendevård.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som närvårdare hos oss ger du omvårdnad utgående från ett rehabiliterande och aktiverande arbetssätt i enlighet med våra kvalitetskriterier och klientens förutsättningar. Du planerar och utvecklar omvårdnaden i olika team.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS
Din formella bakgrund är närvårdare eller motsvarande med registrering i Valvira.

VILLKOR
Vi kan erbjuda anställning på följande platser:

Institutionsboende:
Tills vidare 100 %
En av platserna är inom demensenheten. Meriterande är specialkunskap och brinnande intresse för kognitiva sjukdomar.

Effektiverat serviceboende:
Tillsvidare 75 % och 100 %
Viss tid: 100 % för perioden 13.06-31.12.2022 med placering inom effektiverat serviceboende. Vikariatet är inom demensenheten. Meriterande är specialkunskap och brinnande intresse för kognitiva sjukdomar.

Korttidsboende:
Tills vidare 91,5 %

Hemservice:
Viss tid: 75 % samt 100 % för perioden 13.06-31.12.2022.

Lön enligt avtal. Anställningen kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons. Vänligen specificera i din ansökan om du önskar anställning inom boendeenhet eller hemservice.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

http://www.mariehamn.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Enhetschef Vanessa Åkerman
+358 18-531310
vanessa.akerman(at)mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Socialsektorn, Äldreomsorg

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Pb 10, 22101 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat