Skip to main content
test
Närvårdare, Akut- och rehabiliteringsavdelning - Sipoon kunta

Är du proffs på omsorg och rehabilitering?

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Vid hälsocentralens sjukhus i Sibbo finns en akut- och rehabiliteringsavdelning med 28 patientplatser. Patienterna kommer antingen hemifrån via jouren eller från specialsjukvården.

Vi söker nu till vår akut- och rehabiliteringsavdelning

en NÄRVÅRDARE till en ordinarie befattning, med början enligt överenskommelse, så snabbt som möjligt.

Vårdarbetet görs i fungerande och multiprofessionella team, och arbetet baserar sig på individuella rehabiliterande vårdplaner och respekt för patientens människovärde och rättigheter. ADL-rehabiliteringen av våra patienter är aktiv och vi använder digital dokumentering, vilket betyder att vår avdelning är papperslös. Vi är fortbildningspositiva och stöder personalens arbetsvälmående.

Behörighetskraven för uppgiften är närvårdarexamen eller tidigare primärskötarexamen, vi speciellt värdesätter inriktning på rehabilitering, också sjukvård och omsorg. Dessutom krävs samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket. Erfarenhet av rehabiliterande omvårdnad ses som en fördel.

Förutom god bemötande förmåga förutsätter uppgiften intresse att fördjupa sig i en annan persons behov och önskemål. Vidare finns vilja att aktivt utveckla rehabiliterande arbetssätt. Erfarenhet av RAI-systemet är en merit.

Arbetet är treskiftsarbete och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Sote-avtal. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2350,88€ + eventuella tillägg. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Prövotiden är sex månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Arbetsplatsen är belägen i Mäntsälä cirka 1 år framåt på grund av avdelningens renovering. Arbetsgivaren ordnar busstransport till Mäntsälä. Arbetsplatsen flyttar tillbaka till Sibbo till sommaren 2023.

Ansökningarna lämnas in senast 17.8.2022 kl. 16.00 via länken nedan eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry.
Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, vänligen lämna din ansökning snart.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/akut-och-rehabiliteringsavdelning/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger avdelningsskötare Pia Hellman, tfn 040 191 4304, pia.hellman(at)sibbo.fi fram till 17.7. och 18.7. frammåt biträdande avdelningsskötare Yngve Blomqvist, puh. 050 411 6834, yngve.blomqvist(at)sipoo.fi.

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Akut- och rehabiliteringsavdelning

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Kaakkumäentie 1-3, 04600 Mäntsälä
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat