test

Närvårdare, Dagtek serviceenhet, Raesborgs funktionshinderservice

Hakuaika päättyy  15.4.2024 15:45

Är du en närvårdare med intresse för att främja en individcentrerad vårdkultur inom funktionshinderservicen? Sök då till oss!

Dagtek serviceenhet som finns i centrum av Ekenäs och som dagligen ger service till ca. 70 servicetagare söker nu en medarbetare till vårt team inom daglig verksamhet. Vi söker någon som har ett fint bemötande, ser individen och hens behov, där arbetsuppgiften att handleda kommer naturligt samt att du har en vilja och förmåga att delta i utvecklandet av verksamheten. Att du kan samarbeta och jobba i team är också av vikt.

Dagtek serviceenhet, Norra Strandgatan 19, 10600 Ekenäs
Allmän arbetstid
Jobbet är tillsvidare


Behörighetskrav: Examen med rätt att använda skyddad yrkesbeteckning som närvårdare.

Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, förmåga att ta initiativ samt en positiv inställning


För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.
Den valda ska genomgå ett narkotikatest enligt Västra Nylands välfärdsområdes antidrogprogram.

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss. Vi erbjuder en 200 euros förmånssedel per år som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner.

Yhteystiedot

Ytterligare upplysningar ger: Servicechef Sabina Vaarimo, sabina.vaarimo@luvn.fi, 040 8395828 kl. 8.30-16

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra Tutustu työnantajaan