Skip to main content
test
Närvårdare (hemvård, Virkkala-Ojamo) - Lohjan kaupunki

Vi söker två närvårdare till hemvården i Virkby-Ojamo för fast anställning.

Vi söker energiska och pålitliga närvårdare som kan arbeta självständigt och klientorienterat med stort hjärta.

Som närvårdare arbetar du i hemvårdens klientarbete som expert i basvård och ansvarar som ansvarig vårdare för service- och vårdplanen för dina klienter. Målet i hemvården är en smidigare vardag och ett lyckligare liv i klientens eget hem.

Ditt arbete i hemvården är mångsidigt och möjliggör en bred användning av dina yrkeskunskaper samt ett självständigt arbetssätt. Vi önskar av dig kompetens i vårdarbete bland klienter inom hemvården samt ett klientorienterat och rehabiliterande arbetssätt. Du är en självstyrd medarbetare och en bra team- och samarbetare.

Vår personal inom hemvården är kunnig samt intresserad av kundarbete och utveckling av det. Personalen skolar in dig i arbetet. I ditt arbete får du stöd av din chef och ditt team. I ditt arbete har du också en möjlighet att delta i olika utbildningar. Vi använder i stor utsträckning moderna tekniklösningar inom hemvården, till exempel verksamhetsstyrningssystemet Hilkka.

Behörighetsvillkor: Närvårdare eller annan lämplig utbildning inom social- och hälsovården (lag 272/2005).

Ett körkort (manuell växellåda) är nödvändigt i det mobila arbetet inom hemvården. Anställningen innebär arbete i två skift. Nattvården utgör en egen verksamhet.

Grundlön är 2299,39 €/mån., enligt SH-avtalet. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Av de anställda krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vi övergår till Västra Nylands Välfärdsområde från och med 1.1.2023

Intervjuerna hålls genast efter att ansökningstiden har gått ut.

Mer information ges av (vardagar kl 8:00 - 14:00):
områdesansvarig inom hemvården Sari Oksanen tfn 050 5613193, sari.oksanen@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 13.12.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-475-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Hemvård
Adress: Ojamogatan 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat