Närvårdare, Johanna-hemmet - Porvoon kaupunki

Närvårdare, Johanna-hemmet - Porvoon kaupunki

Borgå stads social-och hälsovårdssektorn, resultatenheten för vård dygnet runt, söker närvårdare till vikariat 10.6-31.12.2019 eller enligt överenskommelse.

Johanna-hemmet erbjuder effektiverat serviceboende för 60 invånare i fyra olika grupphem.

Vi erbjuder våra boenden en hemtrevlig miljö och människonära vård. Vi respekterar individualitet och självbestämmanderätt och erbjuder vård som stöder återstående resurser genom ett aktiverande arbetssätt.

Till Dig erbjuder vi en trevlig arbetsgemenskap som stöder professionell utveckling och där teamarbetet förverkligar rehabiliterande vårdgrep. Arbetet är invånarinriktat och utgångspunkten är invånarnas goda och meningsfulla vardag. Det dagliga arbetet styrs av boendes behov där den behagliga vardagen utgör basen både för våra boende och personalen.

Arbetet är treskiftesarbete. Arbetstiden 38,75 h/vecka. Lönen är enligt kommunala tjänste-och kollektivavtalet.

Kompetenskrav är till uppgiften lämplig grundexamen inom social-och hälsovård eller annan motsvarande examen. Kunskap i båda inhemska språken samt arbetserfarenhet inom branschen anses som merit. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vi uppskattar förmåga, att fungera, som medlem i ett multiprofessionellt arbetsteam, ansvarsfull inställning och god förmåga, att klara av förändringar samt beredskap, att utveckla den egna yrkeskunskapen och verksamheten.

Den som väljs bör uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är sex månader eller hälften av vikariatet.

Skicka din ansökan senast 31.5.2019 före kl. 15 via länken Sök nu!

Lisätietoja

https://www.borga.fi/boendetjanster-for-aldre

Ytterligare information ger Birgitta Thesleff tfn 040 489 9851

Johanna-hemmet
Osoite: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Tutustu työnantajaan