Skip to main content
test

Nuvarande placering inom äldreomsorgens effektiverat serviceboende Silverbacken.

Inom äldreomsorgen jobbar vi mångprofessionellt i ett arbetsteam som består av sjukskötare, fysioterapeut, närvårdare och vårdbiträden som är drivna, sakkunniga och intresserade av nya utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter att du i ditt klientarbete är ärlig, ödmjuk och lyssnar på klientens behov. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, som har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor och som kan ta egna initiativ. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam och som ställer upp för andra och löser problem på ett effektivt och kunnigt sätt.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48§ i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016).

Kompetenskrav: Närvårdar- eller primärskötarexamen samt utmärkta kunskaper i det ena inhemska språket, goda eller nöjaktiga kunskaper i det andra inhemska språket.

Prövotid: fyra månader

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/social-_och_halsovard/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Heli Asplund, heli.asplund@kimitoon.fi, tel. 044 042 7729

Lär dig mer om oss

Omsorgsavdelningen

Kimitoön är en dynamisk, tvåspråkig skärgårdskommun i Egentliga Finland med 6 700 invånare. Vi vill tillsammans främja kommunens livskraft och våra invånares välfärd. En liten kommuns fördel är att servicen finns nära tillgänglig och att samarbetet mellan olika aktörer är smidigt. Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba nära havet och den vackra naturen.

Kimitoöns kommun är en rökfri arbetsplats.


Adress: Kimitoön, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat