Närvårdare sommarjobb 2021 - Vaasan kaupunki

Hej du som är närvårdare eller studerande i branschen, social- och hälsovårdens toppgäng letar efter sommarvikarier för sommaren 2021!

Gillar du varierande arbetsdagar, att hjälpa andra och lära dig nya saker? Hos oss får du göra ett viktigt arbete. Sommarjobb erbjuds vid stadssjukhuset, serviceboendet, hemvården och servicen för personer med funktionsnedsättning. Vi erbjuder omfattande introduktion till arbetet, och du stöds i ditt arbete av ett kunnigt team.

För arbetet som närvårdare förutsätter vi godkända studier inom branschen. För sommarvikariaten som närvårdare beaktar vi även sjukskötarstuderande i början av sina studier samt socionomstuderande för arbete inom servicen för personer med funktionsnedsättning.

Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv, ditt kunnande och vilken enhet du är intresserad av att arbeta i.
Sommarjobbsansökan pågår till och med 30.4.2021. Vi intervjuar och väljer folk redan under ansökningstiden.

Ta kontakt med rekryteringen, vi berättar gärna mera!

Läs mer

http://www.vasa.fi

Mer om arbetsgivaren

Marjo Ahlskog,0407769272 (stadssjukhuset)
Eeva Ekola, 040 564 8132 (handikappservice)
Niina Kujanpää, 0401950091 (hemvård, serviceboende)
Riikka Silorinne, 0405053743 (hemvård, serviceboende)

Social- och hälsosektorn
Adress: Vasa, 65100 Vaasa

Närmaste 2000 experter inom social- och hälsobranschen ger stöd i invånarnas vardag från de första stunderna i livet till en god ålderdom. Våra yrkesmänniskor arbetar med Vasabornas hälsa, sociala välbefinnande och trygghet. Då du går till hälsostationen, tandläkaren, behöver stöd med livshanteringen eller exempelvis fysioterapi tar våra experter emot dig. Stöd erbjuds även på hemadressen i form av bland annat hemvård och serviceboende.

Vasa stad - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat